Kickbike sparkesykler for voksne!

Vår spesialitet er avanserte sparkesykler med store hjul og slangefylte dekk. De fleste modellene er laget for voksne, men vi har også noen sparkesykler som passer for barn. Vi har sparkesykler for all slags bruk, fra bykjøring til trening med hund, og noen er sammenleggbare for enklere transport og oppbevaring. Sparkesykkel er gøy for både store og små, og først og fremst mye moro for alle som vil ut og bevege seg litt i frisk luft, enten det er i byen, på landeveien eller i skauen.

Foruten å være et gøyalt og lettvint fremkomstmiddel, er sparkesykkelen et redskap som gir deg effektiv trening for hele kroppen, enten du er mosjonist eller eliteutøver. Samtidig beskytter du knær, rygg og hofter mot de harde belastningene som f eks løping gir. Den er et suverent alternativ og supplement til jogging og annen kondisjonstrening, mindre statisk enn sykling, super for skiløpere om sommeren, veldig populær i hundemiljøene – fantastisk trening for både hund og eier. Om vinteren – hvis vi får snø – går vi over på Kickspark, som med ski på meiene kan brukes på all slags snøføre.

Det finnes en sparkesykkel for de fleste brukere og de fleste behov.
Du kan lese mer om hver enkelt modell her på hjemmesiden vår, klikk på linkene nedenfor eller bruk menyen oppe på siden:

One Comment

  1. Nothing found for 1589
    okt 28, 2014 @ 18:13:02

    […] KICKBIKE […]