Skader og opptrening

Kickspark

Kickspark kan brukes til opptrening etter skade.

Skader eller sykdom kan gjøre oss ute av stand til å være i aktivitet, komme ut i naturen eller trene på den måten vi er vant til. Vi gleder oss derfor stort når vi får fantastiske historier fra dere som forteller at Kickspark eller Kickbike har vært løsningen!
Kneskader, lårbensbrudd, ryggproblemer, balanseproblemer og hofteoperasjoner er bare noen av årsaker mange oppgir for at de er blitt passivisert. Det kan bli umulig å jogge eller sykle, og de får ikke god nok treningseffekt av bare å gå. Men, så har de kommet i gang med opptrening med Kickbike eller Kickspark.
Med Kickspark og brodder eller piggsko, kan du komme deg ut i snøen og har god støtte i sparken hvis balansen eller styrken ikke er i orden.
Og Kickbike oppleves tryggere enn sykkel, fordi du står nesten nede på bakken, du har solide bremser på både for- og bakhjul, og det er lett å bare slippe taket i den om nødvendig. Det er svært lett å få opp litt puls og pust, og dermed kjenne at man faktisk får super opptreningseffekt av å bruke den.
Derfor; Kickspark og Kickbike er for nesten alle, ikke bare for friskinger og tøffinger som kan fly av gårde, enten for egen maskin eller med en hund eller to som trekker …
Og igjen, tusen takk til dere som gir oss disse herlig tilbakemeldingene, det varmer og gjør jobben vår enda kjekkere!